skip to Main Content

Velkommen til vores hjemmeside

Kære forældre

Jeg byder hjertelig velkommen til vores  hjemmeside. Webudvikler Rune Clausen og jeg har arbejdet hårdt for, at skabe en tidsvarende, levende, visuel og nærværende hjemmeside, hvor især nye forældre kan finde alle relevante oplysninger om vores skønne institution.

Tanken er, at denne hjemmeside skal være vores ansigt udadtil, vores brand og det sted, nye forældre tjekker institutionen ud på.

I-portalen (forældreintra) er vores interne kommunikation mellem forældre og Haraldsgården, og den fortsætter vi indtil videre med at bruge. Jeg er i gang med at opdaterer den, og det betyder blandt andet, at I kan besvare alle mails der kommer fra I-portalen, også når der står: ”Kan ikke besvares”. Der linkes fra hjemmesiden til ”Forældreintra” i øverste højre hjørne.

I øverste højre hjørne, kan du også finde en menu, der hedder ”om Haraldsgården”, og her finder du alle oplysninger om vores institution.

Det øverste billede på hjemmesiden er dynamisk og skifter imellem billederne. Når du kører musen hen over billederne, kommer det en kort tekst, og her kan du klikke for at komme frem til en mere uddybende tekst om billeder. Du kan også klikke på de små punkter under billederne, og så kommer du til punkter, som vi syntes er vigtige for kommende forældre at kende.

Derunder er der tre billeder, en fra hver afdeling, og her kan du klikke på afdelingen for at få oplysninger om vuggestue, børnehave og fritidshjem/klub.

Nederst er der billede af busserne og af cyklerne, klikker du på disse, kommer du til oplysninger om bussen og cyklerne.

Velkommen til Haraldgårdens hjemmeside og rigtig hjertelig velkommen til vores institution.

Trine Mortensen, leder Haraldsgården

Back To Top