Skip to content

Indeliv

I Haraldsgården er vi meget privilegeret med hensyn til plads, både ude og inde.

Vores stuer er store og lyse, og vi har på alle måder højt til loftet
Selv om vi er en institution der har et stort fokus på udelivet har vi også blik for den liv der leves indefor. Det er vigtigt, at rammerne er rigtige, at det æstetiske er i orden, at vi har de rigtige møbler og det rigtige legetøj. Vi sætter pris på kvalitet frem for kvantitet og vi har altid store overvejelser når vi skal ommøblere, købe nyt og indrette.

Vores indeliv skal indrettes efter børnenes behov og sådan, at deres nærmeste udviklingszone kan mødes og de på denne måde kan stimuleres og udvikles på den bedste og mest harmoniske måde.

Vi bruger vores hus optimalt, alle rum er indrettet fleksibelt og sådan at vi kan bruge dem til alle vores tilbud.

Lange gange i alle afdelinger
F.eks. har i lange gange i alle afdelinger. Disse gange er dels dekoreret med aktivitetsmoduler så børnene kan fordybe sig mens de f.eks. venter på at vennerne har fået tøj på. Vi anvender også gangene til pædagogisk idræt, hvor vi laver baner med forskellige bevægelsesmoduler.

Ekstra stuer
I vuggestuen har vi en ekstra stue på Minihavens etage. Her kan vi arbejde med overgangen til Minihaven, vi kan trække os tilbage med børnegrupper der har brug for at fordybe sig et andet sted i vuggestuen.

Solrige altaner
I børnehaven har vi to kæmpe solrige altaner, som vi anvender når vi har behov for luft mens vi er inde. Vi dyrker tomater og krydderurter og anvender dem til kreativitet og leg.

Ekstra køkken
I Minihaven har vi vores ekstra køkken og vi har god plads til at være sammen og hver for sig.

Nat-afdeling med hjemlig hygge
På vores nyindrettede etage 3. sal findes vores natafdeling, Natsværmeren sammen med vores basisbørn og her er både hjemlig hygge, plads til fællesskab og til at dele os på, også her har vi et ekstra stort køkken hvor børnene må komme.

Krea-rum og stor sal
I vores høje kælder der gerne må benyttes fordi den netop ikke er en rigtig kælder, har vi både krearum der anvendes af alle afdelinger, en stor sal med plads til pædagogisk idræt, krop og bevægelse og så et par ekstra rum til fordybelse samt god plads til alle vores materialer.

Her kan du se en film om indelivet i Haraldsgården:

ÅBNINGSTID
Man – fre: 07.00 – 17.00

Haraldsgården
Ragnhildgade nr. 2
2100 Kbh. Ø

Back To Top