Skip to content

Vuggestue

Vuggestuen ligger på ydre Østerbro/Nørrebro i et flot stort gammelt hus sammen med vores minihave, børnehave, basisteam og døgn. Vi er normeret til 80 børn. De 59 befinder sig i vuggestueafdelingen og de resterende i vores Minihave. Der er fire vuggestuegrupper: Muslingerne, Søstjernerne, Hajerne og Flyvefisken, med 14-16 børn på stuerne. På hver stue er der ca. 5 pædagogiske personale.

Kontakt

ÅBNINGSTID
Man – fre: 07.00 – 17.00

AFDELINGSLEDER
Line
mobil: 2152 7054
mail: du3u@kk.dk

KONTAKT
Flyvefisken: 21357142
Hajerne: 23249415
Muslingerne: 23249405
Søstjernerne: 23249346

Normering

Der er fire uddannede pædagoger på hver stue og herudover to pædagogmedhjælpere der fungerer som flyvere og en afdelingsleder der ikke er i skema.

I Haraldsgården ansætter vi som hovedregel kun uddannet personale og de medhjælpere vi har, er dygtige med meget stor erfaring.

Vi modtager også pædagogstuderende. De er i vuggestuen i 6 måneder ad gangen og indgår som en del af normeringen, i det de er lønnede.

Den normering gør, at vi kun yderst sjældent anvender vikarer. Det er en stor tryghed for børn og forældre, at der sjældent er ukendte mennesker sammen med børnene.

Gode fysiske rammer

Vi har gode fysiske rammer, som bl.a. en stor sal der bruges til rytmik, løb og kolbøtter og et krearum hvor vi maler på stort og småt. Vi har egen have/legeplads med legestativ, sandkasser, græsplæne, buske, et smukt gammelt og meget stort kastanjetræ.

I vuggestuen har vi både minibus, ladcykler, turvogne mv. Vi har fokus på udeliv og på krop og bevægelse, vi arbejder struktureret med dialogisk læsning og børn sprogudvikling.

Vi arbejder struktureret

Vi griber ikke dagen, vi arbejder struktureret fordi vi tror på at børn udvikles bedst i et struktureret miljø og inden for den struktur vi har kan vi finde rum til spontanitet og fri leg. Vi arbejder meget med opdeling af børnene og på tværs af stuerne. Vi tror at børn trives og udvikles bedst i mindre grupper og det er vigtigt for os, at børnene kender alle de voksne i vuggestuen.

Vi følger børnenes døgnrytme og når børnene starter sover de som regel to gange om dagen, ligesom de spiser på andre tider.

Selv om vi er en certificeret idrætsinstitution har vi indrettet stuerne med legezoner der tydeligt markerer hvor børnene kan fordybe sig med f.eks. konstruktionslege, legekøkken, bøger og krea og motorisk udfoldelse. Vi har en masse forskellige redskaber til motorisk træning blandet andet Bobles, både på stuerne og i vores sal.

Rundvisning

Vi ved godt at valg af vuggestue en en stor beslutning. Derfor kan I komme ud og besøge Haraldsgården så I kan se vores dejlige hus og udearealer samt få en præsentation af vores hus, inden I beslutter jer for opskrivning. Læs mere her

ÅBNINGSTID
Man – fre: 07.00 – 17.00

AFDELINGSLEDER
Line
mobil: 2152 7054
mail: du3u@kk.dk

KONTAKT
Flyvefisken: 21357142
Hajerne: 23249415
Muslingerne: 23249405
Søstjernerne: 23249346

Back To Top